Events, marknadsföring och PR, Socialt entreprenörskap, CSR
Kataya, Events, marknadsföring, PR, Socialt företagande, CSR
Kataya, Events, marknadsföring, PR, Socialt företagande, CSR
Kataya, Events, marknadsföring, PR, Socialt företagande, CSR
Kataya, Events, marknadsföring, PR, Socialt företagande, CSR
Kataya, Events, marknadsföring, PR, Socialt företagande, CSR
Kataya, Events, marknadsföring, PR, Socialt företagande, CSR
Kataya, Events, marknadsföring, PR, Socialt företagande, CSR
Events, marknadsföring och PR, Socialt entreprenörskap, CSR

Affärsidé

Erbjuda säljande och varumärkesbyggande tjänster inom marknadsföring, PR och event med fokus på socialt ansvarstagande.

Vision

Att bli Sveriges bästa kommunikationsbyrå med spetskompetens inom socialt ansvarstagande
Att starta tre olika livscenters av kompletterande karaktär i Stockholm.

Mission

Att i stort och smått verka för en bättre värld
Att hjälpa aktörer som bidrar till socialt ansvar, världsförbättring och en hållbar utveckling

 

 

Målgrupper

1) Företag och föreningar inom hälsa, personlig utveckling och andlighet som genom medvetna kommunikationssatsningar vill skapa ett starkt varumärke, mer affärer och goda relationer. Exempelvis hälsocenter, kursgårdar, yogastudios, cocher, psykologer, kostrådgivare, healers och medium.

2) Socialt inriktade företag och verksamheter samt hjälporganisationer och ideella föreningar som behöver förbättra sin interna och externa kommunikation. Aktörer som vill stärka sitt varumärke och relationer med finansiärer, medlemmar, samarbetspartners, media och andra intressenter

Socialt entreprenörskap

Bland våra hjärtefrågor finns entreprenörskap inom socialt relaterade frågor. En social entreprenör är en person som ser/identifierar ett socialt problem eller behov och hittar sätt att arbeta för att förbättra och lösa det.

 


Organisationsform

Kataya Kommunikation ägs och drivs av projektledare Maria Lindén. Byrån arbetar med en skara noggrant utvalda kärnkonsulter med kompletterande spetskompetens och vana att arbeta tillsammans.

I och med denna organisationsform säkerställer vi att alltid arbeta med människor som är motiverade, kompetenta, drivna, självgående, samarbetsvilliga, uppdaterade och framför allt riktigt skarpa på det de gör. Vid behov har vi även en rad skickliga och kompetenta samarbetspartners som förstärker oss.

 

 

För oss som byrå och dig som kund
innebär detta…

Kostnadseffektivisering Vi har skalat bort onödiga kostnader för fast personal, fånigt stora, flashiga lokaler och utrustning som inte används. Istället fokuserar vi på innehåll och nöjda kunder. För dig som kund blir det därmed alltid en kostnadseffektiv investering då du anlitar oss.

Rätt kompetens Vi arbetar med just dem vi finner bäst lämpade för ditt projekt.

Motivation Arbetet utförs alltid av proffsiga, motiverade och drivna människor som medvetet valt att arbeta med just ditt projekt.

Flexibla lösningar Vi erbjuder alltid våra kunder kreativa och flexibla lösningar och kan vid behov växa för arbete med större projekt.

Kvalitetssäkring Precis som hos företag med fast anställda, står vi som kvalitetsgarant och levererar det vi lovar. Innehållsmässigt, i tid och enligt överenskommen budget. Skillnaden är att vi kan möta era behov på ett bättre sätt genom att erbjuda mer kreativa och flexibla produktioner och lösningar.

Engagemang Hos oss har ni alltid en genuint engagerad partner.


Logotypen

Kataya utgör bron mellan det hårda och mjuka.
Vi kombinerar strukturen,drivet och det vinstfokuserade från näringsliv med kreativiteten och mjuka värden från föreningsliv/kultur.

Det vi vill förmedla med vår logotype är att hårda och mjuka värden inte är åtskilda utan kan och bör utgöra en helhet som kompletterar och förstärker varandra.

Nuvarande namn

"Kataya” ska på ett lekfullt sätt föra tankarna till kombinationen av hårt och mjukt. Precis som i kampsport med sund bakomliggande filosofi. Styrka, kontroll, precision och teknik tillsammans med det mjuka, smidiga och förmåga att läsa av situationer.

Lite skämtsamt bruka vi även tala om djuret svart panter som är stor, kraftfull och smidig samt pirayan som är liten, tuff och effektiv.

 

Det tidigare namnet

Med anledning av det internationella begreppet ”cultural management” hette företaget tidigare ”Kataya Kulturmanagement”. Cultural management handlar om organisation och ledarskap inom kultur i dess vida, samhälleliga bemärkelse.

Socialt entreprenörskap, CSR, Events, marknadsföring och PR
webdesign: Rebecka Martinson